Putletti rekisteri-/tietosuojaseloste

Putletti.fi (Y-tunnus: 0975131-0) Lehmuksentie 192, 15320 Lahti

YHTEYSHENKILÖ

Putletti asiakaspalvelu 040 168 0555 tai asiakaspalvelu@putletti.fi

REKISTERIN NIMI

Putletti asiakasrekisteri

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN JA REKISTERIN TARKOITUS SEKÄ REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Rekisterinpitäjä tai sen valtuuttama yhteistyökumppani käyttää asiakkaiden tai potentiaalisten asiakkaiden henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin: • asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen • tuotteiden ja palvelujen tarjoaminen ja toimitus • maksaminen, maksujen valvonta ja perintä • rekisterinpitäjän tuotteiden ja palvelujen markkinointi ja etämyynti sekä • rekisterinpitäjän liiketoiminnan kehittäminen ja siihen liittyvä asiakaspalvelun kehittäminen.

Rekisterin pääasiallinen käyttötarkoitus on Putletti asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Putletin toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Tietoja käsitellään Putletti asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Putletin omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen Putletti-verkkokaupassa. Putletti saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille asiakassuhteen kehittämistä ja mainontaa varten, kuten esimerkiksi mainonnan kohdistamiseksi Facebookissa. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen lähettäminen Putletin yhteistyökumppaneille lähettämällä sähköpostia asiakaspalvelu@putletti.fi.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja: • Henkilön etu- ja sukunimi • Sähköpostiosoite • Postiosoite • Puhelinnumero • Tiedot käsitellyistä tilauksista • Tilausten seurantatiedot

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Putletilla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Putletin asiakaspalveluun, sähköpostitse asiakaspalvelu@putletti.fi tai rekisterinhoitajalle.

Nykyisiä ja potentiaalisia asiakkaita koskevat tiedot saadaan mm. tarjouspyyntöjen, uutiskirjeen tilauksen, tuotetilausten, kilpailuihin osallistumisen ja muiden kontaktien yhteydessä sekä niistä tiedoista, jotka tallentuvat tai tallennetaan asiakkaan palveluiden tai tuotteiden käytöstä. Lisäksi asiakkaiden tiedot saadaan mm. myynnin yhteydessä. Näistä tiedoista tallennetaan ainoastaan niiden potentiaalisten asiakkaiden tiedot, jotka ovat antaneet markkinointi- tai yhteydenottoluvan.

Henkilötietoja voidaan myös kerätä, tallettaa ja päivittää Väestörekisterikeskuksen, Suomen Asiakastieto Oy:n ja muun osoite-, päivitys- ja muuta vastaavaa palvelua tarjoavan rekisterinpitäjän rekisteristä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N 

TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Tietoja voidaan luovuttaa Putletin oman Internetmainonnan kohdistamistarkoituksessa esimerkiksi Facebookiin. Henkilötietoja voidaan valikoidusti luovuttaa rekisterinpitäjän toimeksiantaman telemarkkinointiyrityksen kohdennettuun markkinointikampanjaan. Voimassa olevan lainsäädännön edellyttämin tavoin tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin tiedot kerätään tietokantoihin, jotka on suojattu palomuurein, salasanoin sekä muilla teknisillä keinoilla. Tietoihin on käyttöoikeus vain Putletin palveluksessa olevilla henkilöillä tai sen valtuuttamilla toimijoilla, jotka tarvitsevat tietoja työtehtävissään. Putletti edellyttää henkilöstöltään ja yhteistyökumppaneilta sitoutumista asiakastietojen salassapitoon. Heillä on käytössään käyttäjätunnukset ja salasanat. Manuaalisessa muodossa olevaa aineistoa säilytetään Putletin käytössä olevissa toimitiloissa, jotka on lukittu ja valvottu.

TARKASTUS-, KIELTO- JA KORJAUSOIKEUS

Asiakkaalla on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa häntä koskevat tiedot ja vaatia virheellisen tiedon korjaamista rekisterissä. Asiakkaat joilla on Putletti–käyttäjätili, voivat tarkistaa ja muuttaa omia yhteystietojaan myös itse, kirjautumalla omalle tilille. Putletti –käyttäjätilin avaaminen ei vaadi ostosten tekoa.

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointiin, etämyyntiin tai mielipidetutkimuksiin.

Tämä rekisteriseloste on nähtävänä myös Putletti toimitiloissa osoitteessa Lehmuksentie 192, 15320 Lahti.

EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

Putletti.fi-sivustolla sekä sen alle kuuluvilla-sivustoilla käytetään evästeitä (cookies), joiden avulla sivustoa voidaan kehittää edelleen aiempaa käyttäjäystävällisemmäksi. Sivuston evästeet helpottavat, parantavat ja nopeuttavat sivuston selausta ja käyttäjäkokemusta. Evästeiden avulla voimme tarjota parempia ja henkilökohtaisempia tuotesuosituksia asiakkaillemme.

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka sivusto tallentaa käyttäjän tietokoneelle. Tiedot ovat anonyymeja. Käyttäjä pystyy estämään evästeiden käytön selaimen asetuksista tai poistamaan evästeet selaimen asetuksista käytön päätyttyä. Lisätietoja selainkohtaisista ohjeista evästeiden poistamiseksi löytyy selaimen valmistajan ohjeista. Osa Putletti.fi -sivuston sisällöstä saattaa edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Voimassa 2.1.2018 alkaen. Päivitetty maksu-/toimitustapojen osalta 8.10.2018.

Yleistä verkkokaupasta

Tuotteita myy Putletti.fi (y-tunnus 975131-0). Myymme uusia ja käyttämättömiä poistohintaisia vaatteita sekä tekstiilejä asiakkaille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Normaalihinnan asemesta ilmoitamme sivustollamme vertailuhinnan, jolla tuote on aiemmin ollut myynnissä sen aikaisemmassa myyntipisteessä. 

Tilaaminen ja maksutavat

Tilaaminen tapahtuu putletti.fi verkkokaupassa. Minimitilaus on 16€. 

Maksutapoina yleisimmät verkkopankit, luottokortit, lasku sekä osamaksu. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail Oy. Lue lisää maksutavoista..

Asiakkaan tulee ilmoittaa nimensä, osoitteensa, sähköpostinsa ja puhelinnumeronsa tilauksen yhteydessä. Jos jokin vaadituista tiedoista puuttuu, tilaus perutaan ilman erillistä ilmoitusta. Asiakas on vastuussa tietojen oikeellisuudesta, joten tarkkuutta!

Sähköposti tarvitaan tilausvahvistusta varten. Vahvistus lähtee asiakkaalle, kun tilaus on onnistunut. Jos et saa vahvistusta, tilauksessa meni jotain pieleen tai vahvistus on roskapostikansiossa. Jos käy niin, ettemme pysty toimittamaan tilausta tai osaa siitä, olemme asiakkaaseen sähköpostitse yhteydessä.

Puhelinnumero tarvitaan saapumisilmoitusta varten.


Toimitus

Toimitamme tilaukset varastostamme 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Asiakas voi valita kassalla haluamansa toimitustavan. Toimituskulut ovat 0€ (Alle 10kg paketti). 

Pienlähetykset lähetämme Postin pikkupakettina riippumatta siitä, minkä toimitustavan asiakas on valinnut.

Nouda paketti 7 vuorokauden kuluessa saapumisilmoituksesta. Laskutamme noutamatta jätetystä paketista edestakaisia toimituskuluja 16€.


Palauttaminen

Jos tuli huti, niin tilauksen tai osan sitä voi palauttaa 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun paketin vastaanotti. Palautus tulee lähettää Postin kautta. Asiakas vastaa palautuskuluista

Jos asiakas tekee palautuksen asiakastunnuksellamme, veloitamme palautuksesta:

8,95 (alle 5kg paketti)

9,95 (5-10kg paketti) ja suuremmat toteutuneen kustannuksen mukaan (ole yhteydessä asiakaspalveluun ennen palautuksen tekemistä). 

Palautuskulut vähennetään hyvityksestä.

Asiakas voi maksaa palautuksen suoraan myös Postille heidän hinnastonsa mukaisesti näin halutessaan. Muista tällöin ilmoittaa Postille puhelinnumero 040 168 0555 (vain tekstiviestit) saapumisilmoitusta varten. Muutoin emme saa tietoa saapumassa olevasta lähetyksestä.

Palautettavan tuotteen tulee olla sovituskoppisovitusta vastaavassa kunnossa, siisti ja hajuton. Jos tuotteessa on eläimen karvoja tai se on muuten epäsiisti, emme maksa hyvitystä. Irrotettu tuotelappu on ostopäätös (100% arvonalenema).

Tuotetta ei voi vaihtaa.

Palautusosoite on: Putletti.fi, Lehmuksentie 192, 15320 Lahti. Pyydä palautuksesta kuitti!

Hyvitys hoidetaan samalla maksutavalla, jota asiakas käytti tilausta tehdessään.

Vahingoittunut paketti / väärä toimitus / viallinen tuote

Jos vastaanotit rikkinäisen tai epäsiistin paketin, reklamoi asiasta heti vastaanottohetkellä taholle, jolta paketin noudit.

Jos paketti sisältää virheellisesti toimitettuja tuotteita, tulee sinun olla yhteydessä Putlettiin viimeistään 14 vuorokauden kuluessa paketin vastaanottamisesta!

Jos vastaanotit viallisen tuotteen, ole meihin heti yhteydessä sähköpostitse. 

Huom: Reklamaatio-oikeus ei kata tuotteen käyttötarkoitukseen sopimattomasta tai liiallisesta käytöstä aiheutuneita vahinkoja, hien tai muun eritteen aiheuttamia vahinkoja, normaalia uuden kankaan aiheuttamaa värin päästöä, tuotteen käytöstä tai vääränlaisesta pesusta johtuvia vaurioita, ulkoisten tekijöiden, kuten hankauksen, terävien esineiden tai kemikaalien aiheuttamia vahinkoja, tuotteen mallista tai materiaalista johtuvaa epämukavuutta (esim. hiertäminen, hikoilu, epäsopivuus, istuvuus).

Tilanteissa, joissa yhteisymmärrystä ei saavuteta, kannattaa olla yhteydessä kuluttajaviranomaiseen >>>


Force Majure

Vastaamme omasta toiminnastamme. Jos joku muu mokaa, emme voi asialle mitään. Yritämme kuitenkin olla avuksi asian selvittämisessä mikäli se liittyy liiketoimintaamme.

Muuta

Pidätämme oikeuden katkaista asiakkuus, jos asiakas palauttaa paljon tilaamiaan tuotteita tai jättää huomiotta palautusehdot tai normaalit käytöstavat.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan tulee tutustua voimassa oleviin ehtoihin aina tilauksen tehdessään.